Helsinki Outletin kesätapahtumat

Ostoskeskuksesta lomakohteeksi

Helsinki Outlet on Vantaalla Kehä III:n varrella sijaitseva ostoskylä. Haastavan sijainnin vuoksi siellä vierailu suunnitellaan yleensä etukäteen. Houkutellakseen paikalle enemmän perheitä ja turisteja asiakas halusi lanseerata alueen paitsi ostosparatiisina, myös kesänviettopaikkana ja siten nostaa kävijämäärää edelliseen vuoteen verrattuna. Tapauksen tehtävänä oli auttaa tavoitteen saavuttamisessa luomalla alueelle tapahtumallisia elämyksiä.

Rantabulevardin tunnelmaa ja juhannusbisnestä

Asiakkaan luoman välimerellisen teeman inspiroimana toimme ”katukuvaan” mm. postikortin lähetyspisteen, siestanurkkauksen ja muotokuvapiirtäjän.

Kesäkauden kohokohtia olivat kolme erillistä tapahtumaa, joilla houkuteltiin kuluttajia paikalle:

Summer Start Festival aloitti outletkylän kesän. Päivän yhtenä vetonaulana oli livemusiikki, ja festivaalitunnelman täydensivät glittertatuointipiste sekä hattarakoju.

Keskikesän juhlassa myös juhannuspäivä oli bisnespäivä. Juhannusviikolla ostoksia jaksoi tehdä lukuisten ruokakojujen tarjonnan voimalla, ja todelliseksi hitiksi nousi kukkaseppeletyöpaja. Viihdettä tarjosivat tällöinkin suositut artistit musiikkiesityksin.

Late Night Shopping aloitti Helsinki Outletin heinäkuun, ja nimensä mukaisesti myymälät olivat auki kello 23 asti. Ostoksien lomassa shoppailijat saattoivat nauttia mm. ilmapallotaiteilijan ja vantaalaisen tanssikoulun esityksistä.

Kävijämäärissäkin alkoi tapahtua

Helsinki Outletin myynninkehitys kesän osalta oli +13% ja kävijämäärä +18% edellisvuoteen verrattuna, vuokrausaste 99%. Myös Helsinki Outletin pitäminen auki juhannuspäivänä onnistui yli odotusten osoittaen, että ostoskylän vetovoima riitti myös suomalaisille merkittävän juhlapäivän viettopaikaksi.

 

Haluatko kuulla lisää? 

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS