Coxa: Suomalaista tekonivelkirurgiaa vietiin tyylillä Lähi-itään

 

Tamperelainen Tekonivelsairaala Coxa – globaali edelläkävijä ja alansa ainoa Suomessa, päätti keväällä 2019 osallistua ensimmäistä kertaa alan messuille Dubaissa. He tiesivät ennestään, että Dubai on haastava paikka messujärjestäjälle. Siksi riskejä toteutuksen kanssa ei voitu ottaa, vaan muista erottuvan osaston piti olla kuten Coxa: luotettava, uskottava ja asiantunteva.

Kokeneina Dubain messutoteuttajana TAPAUS otti haasteen vastaan. Loimme International Congress for Joint Reconstruction Middle East 2019 -messuille raikkaan Coxa-osaston, joka oli muotoilultaan laadukas ja näyttävä. Valkoisen osaston taustaseinään upotettu iso näyttö ja muut pienemmät screenit toivat uskottavasti esille Coxan erikoisosaamista: Clinical Library -tietopankin, digityökalut sekä Coxa Hospital -konseptin. Moni muu yritys oli tapahtumassa esillä huomattavasti kepeämmillä messuratkaisuilla, mikä sai Coxan ammattimaisen osaston selkeästi erottumaan ja vahvistamaan brändin luotettavuutta.

Haastavassa messumaassa Coxa luotti Tapauksen ammattitaitoon hoitaa homma kunnialla maaliin. Ja niinhän me hoidettiin. Tapauksen kokemus ja messutoteutuksen kokonaisvaltainen haltuunotto saivat kiitosta – ja antoi coxalaisille mahdollisuuden keskittyä verkostoitumiseen heille tärkeässä kohderyhmässä.

 

Tapauksen tiimi: 

Account Manager: Minna Vilkko

Suunnittelu: Tuomas Westerlund

Tuottaja: Kirsi Toivakka-Manninen

Budjetin kokoluokka: M 

 

Copyright © 2023 TAPAUS