Business Finland Slush

Valo ja lumi erottautumistekijöinä Slushin pimeydessä

Slush on messujärjestäjän unelma ja haaste. Se on paikka, jonne tullaan näkymään ja tekemään vaikutus, mutta samaan aikaan osaston erottautumiseen täytyy todella panostaa. Slushin visuaalisten ohjeistusten ja vaihtuvan teeman vuoksi tapahtumaan ei voi mennä samalla osastolla kuin muille messuille. Keksimme kuitenkin Business Finlandille, miten nämä rajoitteet voi kääntää voitoksi.

Business Finland osallistui vuoden 2018 Slushiin eri kumppaniyritystensä kanssa, tavoitteenaan houkutella ulkomaisia start-up-yrityksiä Suomeen. Osaston piti olla sekä toiminnallinen että innovatiivinen kokonaisuus, joka edistää Suomi-brändiä. Toisin kuin Business Finlandin aiemmat vaaleat ja valoisat messuosastot, Slushiin piti luoda uusi osasto Builders and makers -teemalla, joka kielsi kirkkaiden valojen ja vaaleiden pintojen käytön.

Haimme ratkaisun teknologian ytimestä: verkosta ja valosta. Loimme Grid-teemalla osastosta kaksikerroksisen kehikon, jota kiersi pimeässä loistava valkoinen valojuova. Osaston houkuttelevuutta lisäsi erityisesti toisen kerroksen “kehikkoon” nostettu iso näyttö. Sen suomalaisuudesta ja partnereiden osaamisalueista kertovat kuvat vetivät kävijöitä puoleensa.

 

Slushin ulkomaiset vieraat odottavat löytävänsä Suomesta kylmyyttä ja loskaa. Siksi halusimme tarjota jokaiselle heistä aidon suomalaisen talvikokemuksen: minilumiukon tekopajan. Lumiukkoaktiviteetistä tuli osaston ehdoton vetonaula. Kuvat minikokoisista, oikeasta lumesta tehdyistä lumiukoista levisivät laajasti someen, vahvistaen Business Finlandin Slush-viestiä Suomen ainutlaatuisesta vetovoimasta.

 

Business Finlandin osaston design sai kiitosta Slushin järjestäjiltä, koska olimme tulkinneet niin taitavasti tapahtuman graafista ohjeistusta. Osaston designin vetovoima näkyi myös sen kävijäluvuissa.

 

Tapauksen tiimi:

Projektijohtaja: Hannu Huttunen

3D Suunnittelija: Petri Rantonen

Vastaava tuottaja: Salla Pakaslahti

Tuotantokoordinaattori: Mikko Suomi

 

Haluatko kuulla lisää tapahtumasta?

Ota yhteyttä: Hannu Huttunen

hannu.huttunen@tapaus.fi,  +358 500 482 454

Copyright © 2023 TAPAUS