Accenture, High Performance Business Forum

Yhteys on tärkeä niin paikkojen kuin ihmistenkin välillä

Kuinka tuodaan digitalisaation mahdollisuudet näkyväksi? Vastausta kysymykseen pohdittiin yhdessä Accenturen kanssa, kun aloimme suunnitella heidän vuoden tärkeintä asiakastapahtumaa, Nordic High Performance Business Forumia. Päätettiin järjestää huippuluokan virtuaalitapahtuma yhtä aikaa neljässä eri pääkaupungissa.

Maaliskuisena tiistaina yli 1000 Accenturen CXO-tason asiakasta kokoontui yhteen – neljään eri kaupunkiin. Se kuulostaa paradoksilta, muttei ole sitä. ”From Fragile to Agile. Fast.” -teemainen HPBF-tapahtuma järjestettiin samaan aikaan Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Etäisyydet kaupunkien välillä ylitettiin liveyhteyksillä, jotka toivat niin esiintyjät kuin osallistujatkin yhteen.

Keynote-puhuja Jerry Kaplan esiintyi San Fransiscosta käsin yhtä aikaa kaikkiin maihin ja joka tilassa yleisö kuunteli yhtä keskittyneesti, kuin hän olisi ollut fyysisesti paikalla. Liveyhteyden avulla järjestettiin myös CEO-paneeli, johon osallistui yksi toimitusjohtaja kustakin maasta.

Jokaiseen kaupunkiin oli järjestetty myös paljon paikallista sisältöä, mutta pääpaino oli yhteisissä hetkissä, jotka luotiin aktiivisella ja huippulaatuisella yhteydenpidolla eri tapahtumapaikkojen välillä. Myös yhteisellä somella oli tärkeä rooli, se lisäsi vuorovaikutusta eri kaupungeissa sijaitsevien ihmisten välillä.

Vuoden 2017 tapahtuma sai osallistujilta raikuvat aplodit ja hyvät arvostelut – uusi tapahtumamuoto koettiin onnistuneeksi niin asiakkaiden kuin Accenturen oman väen keskuudessa.

 

Tapauksen tiimi:

Asiakkuusjohtaja: Riitta Anttila
Vastaavat tuottajat: Antti Kihlström, Tiina Palojärvi, Marjo Salkala
Tuottajat: Valtteri Wallin, Krista Saarikko, Caroline Korhonen
Tuotantokoordinaattorit: Camilla Vanhanen, Jannica Routamo, Ina Hallila

Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?
Ota yhteyttä: riitta.anttila@tapaus.fi, 0400 424 046.

Copyright © 2023 TAPAUS