Töitämme

Toteutamme asiakkaillemme kaikenkokoisia tapahtumia vain yhden kokoisella intohimolla - ISOLLA

Uskomme kohtaamisiin

Meillä on ollut ilo olla mukana toteuttamassa lukuisia tapahtumia mahtaville asiakkaille. Tutustu tuoreisiin ja vähän vanhempiinkin töihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

ASIAKASTAPAHTUMAT

Telia Day ONE – ykkönen myös tuloksissa

Virtuaaliapahtuman tavoitteet ylitettiin, eikä se johtunut tavoitteiden keveydestä vaan siitä, että asioita tehtiin oikein. Lue, miten se sujui.

SPHERE22

SPHERE22 oli poikkeuksellinen lähi-, etä- ja epäkonferenssi, joka rikkoi alan tyypillistä kaavaa.

Accenture, High Performance Business Forum

Kuinka tuodaan digitalisaation mahdollisuudet näkyväksi? Vastausta kysymykseen pohdittiin yhdessä Accenturen kanssa, kun aloimme suunnitella heidän vuoden tärkeintä asiakastapahtumaa, Nordic High Performance Business Forumia. Päätettiin järjestää huippuluokan virtuaalitapahtuma yhtä aikaa neljässä eri pääkaupungissa.

 

Katso lisää

VIRTUAALITAPAHTUMAT

KONE EXPERIENCE 2022: BUILDING TOGETHER

Virtuaalitapahtuman teema näkyi poikkeuksellisella tavalla, kun yhdessä rakentunut kaupunki toimi interaktiivisena elementtinä koko tapahtuman läpi.

Valtran G-sarjan lanseeraus virtuaalisesti

Maailmantilanne siirsi traktorilanseerauksen virtuaaliseksi.

Planmeca Digital Dentistry World Tour

Digital Dentistry World Tour vei Planmecan uraauurtavat digitaalisen hammashoidon ratkaisut suoraan hammashoidon ammattilaisten luo.

 

Katso lisää

BRÄNDIKOKEMUKSET

Kampin Lumous

Kampin Lumous oli elämyksellinen joulutoteutus ja visuaalinen teos, joka houkutteli kauppakeskukseen kävijöitä kauempaakin.

Arla Protein Refresh

Tavoitimme kohderyhmän järjestämällä kesäkiertueen, jossa jalkauduimme sinne, missä aktiiviset kuluttajat ovat.

Red Bull Unforeseen

Kutsuimme festarikävijät salaiseen Red Bull Unforeseen -maailmaan Tikkurila Festivaalilla.

 

Katso lisää

HENKILÖSTÖTAPAHTUMAT

OP Ryhmä 120 vuotta – Yhdessä yli kaikkien aikojen

OP Ryhmän täyttäessä 120 vuotta merkkipäivää haluttiin juhlistaa ainutlaatuisella tavalla pitkää historiaa kunnioittaen, henkilöstöä kiittäen ja yhteisöllisyyttä vahvistaen.

Rovio, Burning Nest

Kun asiakas sanoo, että yllättäkää meidät ja lupaa, että ihmisten osallisuudesta ja rohkeudesta se ei kiinni jää, voi tapahtuman esikuviksi ottaa Burning Manin ja Konemetsän. Näin syntyi Burning Nest – esikuviensa tavoin mystisyyttä ja urbaaneja legendoja tihkuva metsätapahtuma, jonka suunnittelussa todellakin annettiin palaa.

Strategia heräsi henkiin – Nokian Renkaat, Global Leadership Event

Strategiatyö valuu hukkaan, jos sen annetaan pölyttyä kassakaapin perällä. Siksi, strategia pitää herättää henkiin ja muuttaa teoiksi.

 

Katso lisää

MESSUT JA TILASUUNNITTELU

Innovatiivinen ja siirreltävä messuosasto – kuin PopSockets itse

PopSockets heitti meille haasteen. He toivoivat messuosastoa, joka olisi kuin PopSocketsin suosituin tuote PopGrip: innovatiivinen, värikäs ja helposti muokattavissa.

Airbus, CCW 2018

Helppoahan se olisi kaivaa varastosta viime vuoden lavasteet ja materiaalit, mennä samalla käsikirjoituksella kuin viimeksikin. Airbusin Secure Land Communications -bisnesyksikkö ei kuitenkaan halua päästää itseään helpolla. Kun yritys panostaa uudistumiseen ja edelläkävijyyteen, sen täytyy näkyä myös messuosaston ulkoasussa.

Wihurin Metro-Tukun Messuosasto

Aina messuosastojen brändielementtien ei tarvitse olla painettuja tai digitaalisia. Tapauksen toteuttama Wihurin Metro-tukun -osasto osoitti, että visuaalisimmat elementit voivat löytyä suoraan yrityksen ydintuoteryhmästä.

 

Katso lisää

VAIKUTTAJA- JA MUUT SIDOSRYHMÄ­TAPAHTUMAT

Rovio Plunder Party

Kun tapahtumapaikaksi buukattu laiva ajaa karille New Yorkin Hudson-joella kaksi viikkoa ennen h-hetkeä ja vaurioituu käyttökelvottomaksi, aiheuttaa se päänvaivaa projektin työryhmälle. Miten tästäkin selvittiin?

Balticconnector-kaasuputken käyttöönottojuhla

Joulukuussa 2019 Baltic Connector juhlisti yhdessä virolaisen Eleringin kanssa eurooppalaista kaasuhistoriaa, kun Suomen ja Baltian kaasuverkot yhdistävä Balticconnector-kaasuputki oli valmis otettavaksi käyttöön

Taaleri, yhtiökokous

Tervetuloa yhtiökokoukseen, joka on kaikkea muuta kuin paperinkuivaa nuijanheiluttelua. Taalerilla on oivallettu, että yhtiökokous on tilaisuus tuoda omistajat yhteen juhlimaan omistajuutta. Tämä tilaisuus käytetään joka vuosi parhaalla mahdollisella tavalla hyväksi ja tänä vuonna ylitettiin kaikki edelliset.

 

Katso lisää

Copyright © 2023 TAPAUS