ABLOY Lukkoliikekokous

Avain kumppanien luottamukseen

Jo perinteeksi muodostunut Lukkoliikekokous on Abloyn vuoden tärkein tapahtuma ABLOY-valtuutetuille lukkoliikkeille. 115-vuotiaalla ja Suomen toiseksi arvostetuimmaksi valitulla brändillä on pitkät perinteet, mutta tapahtuman tärkeimpänä tavoitteena oli vakuuttaa yli 200-päinen yleisö, miten ABLOY rakentaa parempaa ja turvallisempaa huomista digitalisoituvassa maailmassa yhdessä arvostettujen kumppaneidensa kanssa.

Tapahtumapaikaksi valittiin luonnollisesti Abloyn kulunhallinnan tuoteratkaisuja monipuolisesti edustava uusi lippulaiva: Nokia Arena Tampereella.

ABLOY uudessa valossa

Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäinen ilta sujui rennoissa merkeissä artisteista ja Pakkahuoneen pöydän antimista nauttien. Ennen illan pääesintyjää, Happoradiota, kuultiin myös uusi hittikappale ABLOY nousevalta rap-artistilta 2NEN. Tunnelman ylläpitämisestä vastasi Riku Rantala mieleenpainuvien tarinoidensa kautta molempina tapahtumapäivinä.

Varsinaisen Lukkoliikepäivän teema oli asiakkaan tavoitteisiin ja tapahtumapaikkaan sopivasti ”Uudessa valossa”. Päivä sisälsi sopivassa suhteessa mielenkiintoisia puheenvuoroja, kehitystyön tuloksia ja loistavaa viihdettä improvisaatioteatterista taikuuteen. Osallistujat pääsivät myös tutustumaan maailman edistyksellisimpiin kulunhallintaratkaisuihin sekä teoriassa että käytännössä arenakierroksilla. Ilta huipentui gaalaan, jossa jaettiin arvostettu Vuoden ABLOY-myyjän palkinto.  

Pieniä haasteita, suurta kiitosta

Tapahtuma oli hieno uusi luku Abloyn ja Tapauksen pitkään jatkuneessa yhteistyössä ja tarinassa. Lukkoliikekokous sai kiitosta hyvästä tunnelmastaan, sujuvista järjestelyistään ja modernin tapahtumapaikan mahdollisuuksien näyttävästä hyödyntämisestä. Pääsimme myös todistamaan kykymme joustavuuteen ja nopeaan toimintaan, kun maailmantilanteen vuoksi Nokia Arenalle siirretyn Susijengin MM-karsintaottelun vuoksi pääsimme tapahtumapaikan rakentamisen kimppuun vasta pelin jälkeen myöhään edellisenä iltana. Onneksi huolellinen etukäteissuunnittelu antoi meille avaimet onnistuneeseen tapahtumaan käänteistä huolimatta.

Haluatko kuulla lisää tästä tapahtumasta?

Ota yhteyttä

Copyright © 2023 TAPAUS